vacature: Assistent Coördinator Techniek

Per 7 januari 2019 

Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 27 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds tien jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen EXIT en MARE gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 35.0000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 700 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2019 gaat Vis à Vis een nieuwe voorstelling spelen.

Voor de productie in 2019 zoeken we een Assistent Coördinator Techniek M/V

Als assistent coördinator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de technisch coördinator. Samen met hem coördineer en bewaak je het tijdschema en logistiek van het bouwproces.

Gewenste werkervaring met:

  • Diverse technieken en bouwsystemen, waaronder pneumatiek, elektra en motoren.
  • Het berekenen van hijs en trekkrachten.
  • Het opstellen van een RIE en PRIE.
  • Aankoop en budgetbeheer voor werkmateriaal.
  • Onderhandelingen met leveranciers.

Gewenste profiel

Je hebt een oplossend vermogen en kan analytisch denken om de juiste beslissing te nemen. Je ondersteunt de technisch coördinator bij het zoeken van oplossingen en mogelijkheden. Je bent op de hoogte van veiligheidseisen, leeft die na. Je vindt het leuk om de benodigde zaken op de vloer (werkplaats en decor) te ondersteunen, maar haalt ook plezier uit teken- en zoekwerk achter de computer. In januari starten de eerste bouwwerkzaamheden. In de speelperiode draai je op zaterdagavond en zondag middag de voorstelling, je neemt dan de functie van de technisch coördinator als backstage kracht over. Het decor en bouwteam bestaat uit circa 8 mensen. Je werkt veel samen met het techniek team (circa 4/7 mensen) en het productieteam (3 mensen). De decorontwerper werkt in overleg met artistiek team, regie en technisch coördinator in het najaar van 2018 de plannen uit. Het totale team van Vis à Vis bestaat uit 50 teamleden en circa 50 vrijwilligers. 

Wij bieden

  • Een samenwerking met een team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken.
  • Een productie met technische uitdagingen.
  • Een uitdagende klus voor de periode van 7 januari tot en met 26 mei (5 dagen per week).
  • In overleg tijdens de speelperiode, van eind mei tot en met september 2019, 2 dagen per week (met 4 weken zomervakantie).
  • Diner tijdens werktijd wordt verzorgd.

Salaris volgens de CAO Nederlands Theater, schaal 5, op basis van opleiding en ervaring.

Interesse

Je kunt je sollicitatiebrief met cv tot 10 oktober mailen naar: bouke@visavis.nl

Vis à Vis streeft ernaar om de sollicitatieprocedure voor eind oktober af te ronden.