Vacature | Theaterproductie stagiair(e)

Theatergezelschap Vis a Vis zoekt een stagiair( e ) theater productie

Per februari 2019

Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 28 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy,verbluffendspektakelen vernuftige verhaallijnenleiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijkemaatde hoofdrol spelen. 

Sinds tien jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen EXIT en MARE gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 35.0000 bezoekers. 

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 700 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2019 gaat Vis à Vis de voorstelling ROBOT spelen. In ROBOT proberen we de beklemming aan de orde te stellen die op zal treden als machines, die nagenoeg niet van mensen te onderscheiden zijn, in ons dagelijks leven ‘inburgeren’. 

Wij zijn op zoek naar een stagiair( e ) theaterproductie

Een stagiaire met een relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO (gericht op evenementen- of theaterproductie).

Je hebt affiniteit met (productie van) (buiten)theater, verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden. Je bent actief, praktisch, flexibel en creatief en kan goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om enerzijds achter je werkplek bezig te zijn en anderzijds je handen uit je mouwen te steken om te helpen met de bouwwerkzaamheden. Je bent toegankelijk en vindt het leuk om altijd 1 stap verder vooruit te denken. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Taken

Als stagiair(e) productie ben je betrokken bij het gehele productieproces van de voorstelling vanaf het begin van de bouw tot en met de première en ben je de rechterhand van de productieleider op de volgende gebieden:

  • Inventariseren en aanschaf benodigdheden voorstelling,
  • Ophalen van bouwmaterialen en rekwisieten,
  • Verzorgen van benodigdheden voor de crew (+/- 50 man), inclusief crew lunch en dinerplanning,
  • Veiligheidsaspecten, opstellen van planningen en schema’s,
  • Onderdeel BHV Team.

Wij bieden

Een unieke stage in een avontuurlijke omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een groot team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je ontvangt een stage vergoeding van € 300,- per maand (bij fulltime dienstverband), reiskosten en lunch/diner. Daarbij heb je de mogelijkheid om een zelfstandige stageopdracht uit te voeren binnen je werkzaamheden.

Periode

Werkperiode en dagen in overleg, een indicatie:

  • Begin februari t/m eind juni
  • Van februari t/m half mei wordt er tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag gewerkt
  • Vanaf 22 mei begint de speelperiode en gaan de werkdagen over van woensdag tot en met zondag en wordt er veel in de middag en avond gewerkt
  • De werkzaamheden lopen in elk geval tot en met de première (15 juni)
  • Mogelijkheid om later te beginnen of langer door te gaan, in overleg

Informatie

Voor informatie over Vis à Vis: www.visavis.nl

Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de productieleider Thijs de Bruijn 06-14931113. 

Reactie

Je kunt je sollicitatiebrief met CV vóór 10 december 2018 mailen naar: thijs@visavis.nl. Gesprekken worden z.s.m. ingepland. Er wordt gestreefd de vacature voor de kerstvakantie vervuld te hebben.

Theatergezelschap Vis à Vis * Muiderzandplaats 1 * 1361 AK Almere. * T: 036-5369933


Bezoek de website www.visavis.nl voor meer informatie over de producties van Vis à Vis.