Dineren bij LINK & KO

Menu

Het 3-gangenmenu van De Rode Haring hebben we omgedoopt tot het Werelds Polder Menu. De rijkdom die de grond van de polder te bieden heeft, is de grondslag geweest van ons nieuwe menu. Dankzij de korte schakel binnen de lokale voedselketen, kunnen wij onze wereldse gerechten bereiden met producten uit de streek.

Als tomaten konden vliegen
Dagverse soep vol van polder tomaten, gedroogd & geroosterd met specerijen & knapperig brood

Ruig Alkmaars Parelgort
Een vergeten graan met een zachte smaak & stevige bite, bereidt tot risotto met plantaardig spek & zomersgroen

Koffie op het Strand
Zandkoek & gebrande koffieroom. Ambachtelijke gebakken met ingelegd fruit

Kindermenu (tot 12 jaar)
Als pasta’s konden vliegen
Pasta gerecht, rauwkost & dip, zandkoek & stroop

Prijzen & tijden

Ons restaurant is geopend van:

  • donderdag en vrijdag: 18:00 uur
  • zaterdag: 17:30 uur
  • zondag (matinee voorstelling): 16:00 uur

Diner prijzen Als varkens konden vliegen:
Diner: € 17,50
Diner kindermenu (10 t/m 12 jaar): € 12,00

Heb je al voorstellingskaarten, maar wil je graag nog een diner bijboeken? Dat kan via de knoppen hieronder. Kies de datum waarop je naar een voorstelling gaat.

De Rode Haring

Voor het diner bij de voorstelling WILD kookt het team van kookstudio de laurier, elke dag de keuken van de Wereldse gerechten met verse variërende producten van lokale leveranciers. Volop keuze voor jong en oud rekening houdend met ieders – dieet – wensen.

Lang voordat ‘lokaal’, ‘bewust’ en ‘duurzaam’ mainstream werden, werkte Zoë Verloop in haar onderneming al op die manier. Ruim dertig jaar geleden richtte zij in Amsterdam De Laurier op, kookschool annex bedrijf voor catering op locatie en bij tv en theaterproducties festival backstages en haar vrij voedsel foodtruck.

Als pionier op het vlak van duurzaamheid koopt zij sinds decennia in bij lokale producenten. Zo is het altijd duidelijk waar de verse ingrediënten voor haar menu’s vandaan komen. Bovendien gebeurt het koken zelf zo milieubewust en energiezuinig als mogelijk.
De Laurier is er groot mee geworden.

Ook kinderen kunnen gewoon mee eten want echt aan iedereen wordt gedacht. Bij mooi weer, kan er natuurlijk buiten in de zon gegeten worden.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33 (beschikbare tijden staan op de contact pagina)