Midzomernacht Special

Op deze zwoele zomeravond wordt het terrein in festivalachtige sferen gebracht. Voor de culinaire liefhebber kan er gedurende de avond heerlijk eten worden besteld bij de verschillende foodtrucks op het terrein. Vanaf 19:00 uur kun je genieten van verschillende theatrale en muzikale acts op het terrein. De voorstelling is volledig in het donker en begint om 22:00 uur. Na de voorstelling start de Midzomernacht afterparty met een band die de avond swingend afsluit.

Bekijk hier de Midzomernacht aftermovie van 2017 om een impressie van de avond te krijgen.

PROGRAMMA

Voorafgaand aan de voorstelling zullen diverse acts de Midzomernacht Special openen. Een deel van de acts die te zien zijn vindt je hieronder, de rest van de acts worden later bekend gemaakt.

DINER

Heerlijk dineren voorafgaand aan de voorstelling? Het kan bij Vis à Vis! Ons unieke restaurant de Rode Haring is een gezellige, warme en duurzame plek om te dineren. Op deze bijzondere en originele locatie vind je decorstukken en rekwisieten van oude voorstellingen.

In het restaurant serveren wij een buffet bestaande uit soep, salade, warme gerechten en een dessert. Na afloop van de voorstelling worden de kampvuren aangestoken en kan er zowel binnen als buiten gezellig worden nagepraat met een drankje.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33