Eten & drinken

SILO 8 menu

Maak je theaterbezoek bij Vis à Vis compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling. 

Het menu  

De chefs van Zijpe Stijl hebben zich dit jaar laten inspireren door de Caraïbische, Oosterse, Afrikaanse en Mediterrane keuken. Ze verzorgen een heerlijk driegangenmenu met diverse smaken, geuren en kleuren, zo is er voor ieder wat wils. 

Als eerste worden je smaakpapillen verwend met een Surinaamse saoto soep en bara. Daarna ben vrij om te kiezen van het uitgebreide buffet. Je eindigt de culinaire reis bij onze befaamde toetjesbar, waar je naar hartenlust uit verschillende zoete en tropische lekkernijen kunt kiezen.  

We serveren enkel vegetarische en plantaardige gerechten gemaakt met verse ingrediënten die we zo dicht mogelijk bij huis zoeken.  

 Zijpe Stijl  

Zijpe Stijl werkt samen met Theatergezelschap Vis a Vis om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren. Ze staan bekend om het smakelijk en gevarieerd eten, puur en onbewerkt. Zijpe Stijl kookt met oog voor duurzaamheid en authenticiteit. Seizoensgebonden ingrediënten, met een voorkeur voor biologisch en producten van lokale producenten. Ze geloven in lokaal, eerlijk geteeld en duurzaam gekweekt. De herkomst is de eerste pijler in de keuken van Zijpe Stijl. 

Diner boeken
Dineren kan op voorstellingsdagen in restaurant de Rode Haring op het terrein van Vis à Vis, in combinatie met een bezoek aan de voorstelling. In verband met beperkte beschikbaarheid raden we je aan het diner vooraf te bestellen.

Diner prijzen
Diner: € 33,00
Diner jongeren/CJP/student: € 25,00
Diner kind (8 t/m 12): € 15,00

Jongeren en studenten eten mee van het buffet. Voor kinderen wordt er eventueel als alternatief een pasta met rode saus geserveerd.

Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief voorstelling.

Het restaurant is geopend van:

  • woensdag t/m zaterdag: vanaf 18:30 uur voor het diner, later aanschuiven mag ook.
  • matinee voorstelling zondag: na afloop van de matinee voorstelling is het restaurant geopend voor het diner.

Vragen over het boeken van het diner? We zijn telefonisch bereikbaar op: 036 820 03 33, of stuur een e-mail naar: kaartverkoop@visavis.nl.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33 (beschikbare tijden staan op de contact pagina)