Eten & drinken

De Rode Haring

Onder leiding van chef Zoë Verloop, kookt het team van kookstudio de laurier, elke dag met verse variërende producten van lokale leveranciers. Iedere avond staan er drie soepen, vier salades en een mootje haring als voorgerecht voor je klaar. Gevolgd door het hoofdgerecht waar je kunt kiezen uit verschillende vlees, vis of vegetarische gerechten. Als afsluiter is er keuze uit drie verschillende desserts.

Ook kinderen kunnen gewoon mee eten want echt aan iedereen wordt gedacht. Bij mooi weer, kan er natuurlijk buiten in de zon gegeten worden.

Prijzen & keuzes

Ons restaurant is geopend van:
Woensdag t/m zaterdag vanaf 18.30 uur.
Lunch op zondag voor de voorstelling om 13.00 uur.
Diner op zondag na afloop van de voorstelling.

Prijzen:
Regulier diner: € 24,50
Diner Vroege Vogel: € 22,50
Diner-CJP/student: € 23,50
Diner 8 t/m 16 jaar: € 22,50
Lunch op zondag: € 16,00 (volwassenen)
Lunch op zondag : € 14,50 (kinderen tot 16 jaar)

Heb je al voorstellingskaarten, maar wil je graag nog een diner bijboeken? Dat kan via onze diner kalender.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33