Voorstelling

De voorstelling

ROBOT – Een ontroerende science fiction comedy

De voorstelling ROBOT speelt zich af in de nabije toekomst. Een toekomst waarin de cybermens al in je huis woont.

Bied maar eens weerstand tegen de komst van kunstmatige intelligentie, als iedereen robots vanzelfsprekend vindt. Sterker nog, de aanschaf wordt van hogeraf verplicht gesteld. Maar Betty en Aad, een warm stel uit ‘de oude tijd’, houden dapper stand; ze hebben genoeg aan elkaar. Denken ze. Met humor, liefde en inventiviteit verzetten ze zich tegen de aankoop van een zorgrobot. Maar dan komt Shiny langs. Deze cyberbuur blijkt verrassend sympathiek. Voor Betty althans. Aad’s wereld staat op instorten.

Uniek theater spektakel

Theatergezelschap Vis à Vis speelt haar openluchtvoorstellingen op een vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s.

Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Locatie verhuur - Copyright Pieter Pennink (32)

Eten & drinken

Een hapje en drankje voor of na de voorstelling? Boek een diner in restaurant ‘de Rode Haring’ en maak van je bezoek aan Theater Spektakel ROBOT een complete avond uit.

Antarctica-AnnavanKooij-5173

Voor groepen

Ben je opzoek naar een bijzonder, origineel en cultureel bedrijfsuitje of groepsuitje? Boek dan een unieke avond bij het theater spektakel Vis à Vis aan het Almeerderstrand in Almere!

Publiek schoolvoorstelling

Voor scholen

Graag nodigen wij je uit om in 2019 de nieuwe voorstelling ROBOT met leerlingen en docenten van school te beleven. De voorstelling ROBOT wordt ook overdag gespeeld.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33